Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


windows 10

hu-hungarian-start-menu--dyn--fullviewsize.jpg

.

Tény, hogy sokak számára a Windows 8 által bevezetett új, teljesképernyős megjelenés és az élő csempék funkcionalitása volt az, ami elrettentette a felhasználókat az  új operációs rendszertől. Most, hogy visszatért a régi megjelenés, némi újdonsággal (az élő csempékkel), a Windows 7-hez ragaszkodó felhasználók is bátran válthatnak, hiszen az operációs rendszer ezen része számukra is ismerős lesz, valamint a Microsoft az első évre minden (jogtiszta) Windows 7 és 8 operációs rendszert használó személy számára ingyenessé tette a Windows 10-re való frissítést.

 

Cikkek

Windows 10 adatküldés - blokkolása

2016.02.19

Ashampoo AntiSpy for Windows 10

AntiSpy for Windows 10Az AntiSpy for Windows 10 egy monumentális kémprogrammal, a Windows 10-el foglalkozik. Ez a program segít, hogy mi dönthessünk arról, milyen adatokat kapjon tőlünk a Microsoft. Dönthetünk személyes adatainkról, magánéletünkről, tartózkodási helyünkről. Windows telepítés után a programban szereplő összes opció bekapcsolt állapotban van. Nekem minden ki van kapcsolva. Szerintem kötelező Windows 10-hez!
 

 

kép a rendszerről

2014.10.31

 

Windows 10 (próba 1)

2014.10.24

Az előzetes kiadáshoz képest eléggé egyben van, persze a vizsgálódásom egyenlőre csak felületes volt.Ha azt leszámítom,hogy egy erőmű kell a müködtetéséhez még tetszik is, de aki gyengécske gépen próbálja futtatni az legjobb esetben egy "birodalmi lépegetőt" kap:)