Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


usb boot

Windows 7 USB / DVD Download Tool: Ez a hivatalos eszköz, bootolható USB-t készítéshez. Annak ellenére, hogy az eszközt eredetileg a Windows 7-hez tervezték, működik Windows 8-al is. A felhasználói felülete egyszerű, és könnyen használható.

Free-Tool-to-Create-Bootable-USB-from-ISO-file_thumb

Rufus: Talán a legjobb eszköz a munkára. A Rufus ellenőrzi az USB-meghajtót hibás blokkok után kutatva az ISO fájl tartalmának átvitele előtt, és természetesen azt is lehetővé teszi, hogy bootolható ISO fájlt készíts a telepítő fájlokból.Teljesen kompatibilis az USB 3.0-s eszközökkel, és még gyorsabb is, mint a vetélytársai. A program hordozható, nem igényel telepítést.

Free-Tool-to-Create-Bootable-USB-from-ISO-file-Picture2

Windows 8 USB Installer Maker: Habár ez az eszköz hasonló a többihez, nem kínál olyan fejlett lehetőségeket, mint számos társa, így mind a kezdő, mind a haladó felhasználók gond nélkül tudják használni. Ahogy a neve is sugallja, Windows 8-hoz készült, de Windows 7-tel is tökéletesen működik. Ez is ingyenesen letölthető a fejlesztő honlapjáról.

win8usbsnapshot[3]

WinUSB Maker: Ez az eszköz nem csak azt teszi lehetővé, hogy az ISO fájl tartalmát átjuttasd az USB eszközre, hanem azt is, hogy biztonsági mentést és visszaállító képfájlt hozzon létre az USB eszközről. Ugyanúgy, mint a többi hordozható program, ez is támogatja a Windows XP-t. A letöltéshez kattint ide…

WinUSBv2