Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TELEFONÁLJ INGYEN

 

kibővítettem a cikket ezzel a kis résszel:

 

A Sipdiscount egy eurócentért adja a mobilhívást, illetve feltöltésenként szintén 4 hónapig ingyenes a vezetékes hívás. Azonban utána már 1,5 eurócent egy perc vezetékes, ha nem töltöd fel újra az egyenlegedet.......tehát.. : 6-7 ft. a mobilhívás :))) próbáld ki..én ezt használom mobilra .......és a Rynga-t vezetékesre.

a sipdiscount tarifái

egyenleget ITT tudsz feltölteni

 

kepernyokep-----2014-12-01-22-27-18.png

 

 

 

Mennyibe is kerül a VOIP telefonálás:

 

( Ha valakit érdekel ezen a linken mobiljára letölthető voip alkalmazást talál)

Regisztrálj be a Rynga  nevű Voip telefonkliensre,majd vásárolj egy nettó 10 euros kreditet. Ennek ára kb.:4000 Ft.Ezért az összegért 120 napig telefonálhatsz,aképpen,hogy a hívásaid nem haladják meg a heti 300 percet ( kb: 43 perc/nap ).Arra viszont vigyázz,hogy a heti 300 percet ne lépd túl ,mert a szolgáltató azért már pénzt kér.

Lássuk akkor, konkrétan mennyibe is kerül ez!

- A 120 nap kicsit több mint 17 hétből, az az 17-szer 300 ingyenpercől áll, vagyis    összesen 17 x 300 = 5100 percet beszélhetsz le ingyen 4 hónap alatt!!

- A 300 percet túllépve az addigi ingyenes irányokat nettó 1, 1,5 eurocentért hívhatod percenként, amit a vásárolt kreditből von le.

- Tehát 10 euro egyenlő 1 000 eurocent, azaz plusz 1000 perc. Mindezeket összeadva,

ha felhasználod a befizetett 10 eurós kreditet is akkor 6100 percet tudsz beszélni.

Így a percdíj : valahol 1 Ft./ perc körül alakul  Magyarország vezetékeseit hívva, tekintet nélkül arra, hogy helyi, vagy távolsági hívást kezdeményezel.

Ugyan ez a helyzet akkor is ,ha szolgáltató által megjelölt, ingyenesen hívható országokba kezdeményezel vezetékes teleonhívást.

- Természetesen MOBIL-hálózatokba is lehet hívásokat kezdeményezni,de ennek a díja a voip klienstől függően 1- 4.5 eurocent.... kb: 5-17 ft/perc , amit a befizetett kreditből vonnak le.

- Ha valaki számolgat az könnyen rájön,hogy 10 euro az nem 4000 ft. A szolgáltató nem 10 eurót kér,hanem 10 eurónak megfelelő kreditet kell,hogy megvegyél.

         ( Dúrván 16000.-ft ért egy egész éven át dumálni ...az már azért nem sz.r.)

 

 ÁRLISTA         ITT

 

 

LETÖLTÉSEK: ( katt a linkre )   - Rynga

                                           - Voip

- magyar nyelv letöltése : jobb egérrel kattints - ide. - és válaszd a "hivatkozás mentése más  néven" -t aztán töltsd le:))

Telepítése : indítsd el a programod, majd a felső menüsorban kattints a Tools-ra. A legördülő menüsorból keresd meg a Select Language-t, hagyd rajta az egeret. Újabb menüsor nyílik meg, ahol bizonyos nyelvi fájlok már fel vannak sorolva. De ne állj itt meg, mert a sor végén fogod találni ezt: Load Custom Language File… Erre kattintva keresd meg a magyar nyelvi fájlt, amit innen töltöttél le, és egyszerűen aktiváld.

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------