Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PORTABLE

Ha meg akarod őrízni az op.rendszered gyorsaságát és stabilitását ,egyik elég jó megoldás ha portable (telepítés nélküli) programokat használsz.Ezeket elég csak bemásolni egy mappába és onnan már futtathatod is. Ez esetben nagy előnye, hogy nem nyúl bele a Windows rendszerleíró adatbázisába, nem kell fájlokat másolnia rendszermappákba, csak a saját könyvtárában lévő fájlokat használja, a legtöbb esetben nem szükséges a futtatásához semmilyen más Windows összetevő vagy keretprogram sem.

Ezek a programok futtathatók DVD-ről, pendrive-ról, külső HDD-ről is, így mindig magaddal viheted,elcipelheted egy másik gépre és ott is gond nélkül használhatod ugyanazokat a beállíásokat, 

Másik nagy előny,  mivel telepítés nélkül működnek, egy esetleges Windows újratelepítés után nem kell a portable progikat teelepítgetnil,újra beállítgatni, hanem azonnal használni tudod őket.

Ez a tulajdonság segíthet abban is, hogy számunkra ismeretlen verziójú programokat kipróbáljunk telepítés nélkül,

Nagy előnyük még az is, hogy ha adminisztrátori hozzáférés hiányában nem tudsz telepíteni egy progit, legtöbb estben akkor is tudod használni a portable változatot.