Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


progik

2011.10.06

 

Kijio Subtitle Editor v0.3

Letöltés ÉRTÉKELÉS Szerkesztői:
4
Értékelje
Ön is!

Kijio egy újfajta feliratszerkesztő, amely a filmekhez vizuális szerkesztést tesz lehetővé  az idővonalon. A feliratok mellett könnyedén létrehozhatunk alcímeket és bejegyzéseket, illetve támogatja a feliratok fordítását 56 nyelven. A szerkesztés utáni, illetve közbeni megtekintéshez a VLC Player-hoz kapcsolható legegyszerűbben.

Kijio Subtitle Editor v0.3 Több kép a programról (1)

 

Letöltések száma: 3034
Feltöltés dátuma: 2010.06.05
Operációs rendszer: Windows 7
Windows XP
Windows Vista
Nyelv: idegen nyelvű
Jogállás: teljes verzió
Fejlesztő: Dejan-pelzel
Méret: 9.50 MB
Nehézségi szint: haladó
További URL-ek: Microsoft .NET Framework
 
 

Web Page Maker 3.21

On 2011. március 16. szerda, in Nincs kategorizálva, by larryz

Ennek az alkalmazásnak a segítségével bárki pillanatok alatt működő weboldalt készíthet magának anélkül, hogy bármiféle html-ismerettel rendelkezne. A kezdéshez néhány előre megtervezett sablont használhatunk segítség gyanánt. A jól ismert fogd-és-vidd módszert alkalmazza. Gyorsan juthatunk látványos eredményhez, amit könnyen meg is oszhatunk másokkal az interneten. Kezdők számára is könnyen érthető és kezelhető !

3.5 Mb

VueScan 9.0.28

On 2011. április 4. hétfő, in Nincs kategorizálva, by larryz

A VueScan a világ legnépszerűbb szkenner szoftvere. Széles körben használják a fotósok, otthoni felhasználók, fénymásoló-szalonok és vállalatok. Együttműködik a legtöbb minőségi síkágyas és film olvasóval. Nagyon könnyű használni és fejlett funkciói vannak a színhűség megőrzésére, színegyensúly megtartására. Több, mint 700 féle szkenner és 209 digitális fényképezőgép RAW fájljait támogatja és körülbelül 5 perc alatt lehet letölteni és telepíteni.

 

12.7 Mb

AnyBizSoft PDF to Text Converter 1.0.1.10 Portable

On 2011. április 17. vasárnap, in Nincs kategorizálva, by larryz

Az AnyBizSoft PDF to Text Converter (PDF to TXT) segítségével pdf fájlokat konvertálhtunk szöveges (txt) formátumba. Lehetőség van csak egyes részek illetve tömeges konvertálásra is. Csak egy jobb-klikk a pdf fájlon – válasszuk ki a “Right-click on a PDF file and select Convert with AnyBizSoft PDF to Text” menüpontot a legördülő listából és kész. Ez egy ún. standalone program, így nincs szükség az Adobe Reader vagy Acrobat telepítésére. Nagyon könnyen kezelhető, gyors és egyszerű program, amellyel egyszerre akár 200 fájlt is konvertálhatunk.

7.4 Mb

Nature Illusion Studio Pro 3.60.3.89

On 2011. március 18. péntek, in Nincs kategorizálva, by larryz

Alakítsd át a nyaralás képeit a természet élő látványává ! A Nature Illusion Studio lehetővé teszi, hogy különböző hatásokat alkalmazz, mint például a víz, az időjárás vagy természet hangjai (pl. szél, hó, eső). Így minden kép szinte önálló természeti jelenséggé válik. Például a tengerparton készült kép nézése közben hallható a morajlás stb…. A kép és a hang kombinációja nagyon realisztikussá teszi az élményt ! Végül mentheted a művedet, mint képernyővédő, futtathatod animált GIF-ként vagy AVI-ként megoszthatod barátaiddal is !
 
OS : Win XP/2000/Vista/Win 7

5.8 Mb

A technika fejlődésével egyre többen használnak különféle hordozható eszközöket munkájukhoz, tanuláshoz vagy szórakozáshoz. Sokan szeretnék az asztali gépen megszokott, megkedvelt programokat használni ezeken a masinákon, ám nem mindig található belőlük kisméretű, könnyen kezelhető változat. Itt a megoldás: ha szereted és használod a portable (telepítést nem igénylő, tehát a "gazdagépen" maga után nyomot nem hagyó) programokat és van ami még hiányzik de nem találod sehol, akkor készítsd el magadnak! Ez a programcsomag ehhez nyújt segítséget egy kiváló magyar nyelvű leírással és a megvalósításhoz szükséges programokkal. Nem kell profinak lenned csak türelem szükségeltetik és egy kis gyakorlás ! A sikerélmény garantált, amikor a "saját készítésű" programokat használod és remekül el lehet velük dicsekedni az ismerősöknek is !

A csomag tartalma:
# Thinstall készítési leírás (PDF)
# Készítéshez szükséges programok:
- Atlantis Word Processor 1.6.1.8
- Thinstall
- Total Commander 7.56a + regisztrációs fájl

Photoinstrument 4.7 Build 487 + Portable (magyar)

On 2011. április 14. csütörtök, in Nincs kategorizálva, by larryz

A PhotoInstrument egy hatékony és könnyen megtanulható raszter grafikus szerkesztő a digitális fényképek retusálására, szerkesztésére. Csak néhány kattintás kell ahhoz, hogy a képünk úgy nézzen ki, mintha profi fotós készítette volna. Lehetőség van többek között a bőr simítására vagy akár a nem kívánatos objektumok eltávolítására is a képről. A használatát beépített oktatóvideók is segítik, a magyar nyelvű kezelőfelület mellett.

7.0 Mb

Face Off Max 3.2.5.6

On 2011. április 1. péntek, in Nincs kategorizálva, by larryz

Készíts mókás képeket szórakoztató módon a Face Off Max segítségével. Szeretnéd tudni, hogyan néznél ki más bőrébe bújva ? Nem lenne jó látni egy hírességnek az arcát is látni a családi, baráti fotókon ? Most lehetőséged van erre, mindössze néhány kattintással ! A bámulatosan egyszerű és könnyen kezelhető felületet lépésről-lépésre vezet végig a folyamaton és több száz fantasztikus sablon teszi lehetővé bárkinek, hogy egy profi művész váljon belőle. Csak ki kell választanod, hogy melyik arcot melyik testre varázsolod és már kezdődhet is a kaland…

6.9 Mb

Super MP3 Download 4.6.6.2 Portable – MP3 fájlok keresése, letöltése, hallgatása

A félreértések elkerülése végett: hazánkban a zenék letöltése, valamint otthoni hallgatása teljesen legális. Ettől viszont még nem lesz könnyebb MP3 fájlokat találni a neten….Segítségünkre lehet a hihetetlenül gagyi nevű Super Mp3 Download, ami egy pillanat alatt letölthető és kellemes meglepetésként sem a VirusTotal, sem a telepített NOD nem talált benne semmiféle adware-t vagy trójait ! A hőn áhított fájlokat a legegyszerűbben a beépített kereső segítségével tölthetjük a gépünkre – azt még senkinek sem sikerült kiderítenie, hogy milyen adatbázist használ a szoftver, az azonban tény, hogy villámgyorsan talál rá zenékre. Elég sokat (szinte mindent) megtalál – a legfrissebb magyar előadókat ugyanúgy, mint Levente Péter régebbi meselemezeit vagy a Rádiókabaré legutóbbi adását ! A számokat letöltés közben is hallgathatjuk, nem kell megvárni a letöltés befejezését. Ha pedig nem tudjuk konkrétan, mit keressünk, csak egy kis jó zenére vágyunk, akkor használhatjuk a toplistát (persze ezek főleg amerikai számok, konkrétan az US Airplay Top100-as listájának számai), illetve böngészhetünk stílusok (pop, rock, blues, stb.) szerint is. Reklámszlogenje szerint több, mint százmillió zeneszámot tartalmaz az adatbázis, ezt konkrétan nem volt lehetőségem letesztelni, de tény, hogy minden magyar és külföldi előadót megtalált, amit kerestem vele ! Portable verzió

8.0 Mb

Business Card Designer Plus v10.00

On 2011. március 12. szombat, in Nincs kategorizálva, by larryz

A könnyen kezelhető névjegykártya-tervezőbe saját, valamint a szerzők által készített alapsémákat tölthetünk be. A tervezésbél használhatunk saját háttérképet, grafikát és szöveget, s ezeket tetszés szerint módosíthatjuk. A szerkesztő előnye a varázsló, amely lépésről lépésre vezet végig a tervezésben. Kis fantáziával nemcsak névjegyeket, hanem például bolti címkéket, árcédulákat, egyebeket is készíthetünk.
További lehetőségek: speciális nyomtatás, lapolvasók támogatása

13.5Mb

Otaku Software DeskSpace 1.5.8.9

On 2011. március 18. péntek, in Nincs kategorizálva, by larryz

DeskSpace programmal 3D-ben jelenítheted meg az Asztalt, illetve több Asztalt is kezelhetsz egyszerre !
Szerezd meg ezt a forgatható virtuális kockát, melynek 4 oldalát használhatod. Feltétele, hogy a számítógéped támogassa a DirectX 9-et. Ahhoz, hogy válts a virtuális asztalok között, egyszerűen csak forgasd el az asztalt az egered segítségével. Ugyanezt akár gyorsbillentyűvel is megteheted. Különböző alkalmazásokat futtathatsz egy időben a 4 különböző DeskSpace asztalon legyen az böngésző, irodai alkalmazás vagy akár képszerkesztő. Remek alternatíva Windowsra !

19.2 Mb

 

TeamViewer 6.0 Build 10418 Portable

On 2011. március 23. szerda, in Nincs kategorizálva, by larryz

A program távoli hozzáférést nyújt számítógépünkhöz, így azt egy másik gépről is irányíthatjuk. A szoftvert egyik gépen sem szükséges installálni, így használata egyszerű, és a tűzfal vagy NAT proxy sem jelent számára problémát. Segítségével például úgy tarthatunk prezentációt saját gépünkről, hogy azt magunkkal sem kell vinni. A dolog működésének egyetlen (fontos) feltétele van: a TeamViewer-nek futnia kell azon a gépen is, amelyiket irányítani akarjuk. Ha mindkét gépen fut a szoftver, nincs más dolgunk mint beírni távoli gép azonosítóját, azaz ID-jét. Számos lehetőség közül választhatunk: van csak fájlmegosztás (másolás, törlés és megnyitás), de van „prezentációs” mód is: ekkor teljes vezérlést kapunk a távoli gép munkaasztalához, mintha csak a saját PC-nk előtt ülnénk. A szoftver a biztonságra is ügyel: a hozzáféréseket csoportokba rendezhetjük, biztonsági szint szerint, így pontosan megadhatjuk, hogy kik- honnan, és milyen mélységig férhetnek hozzá a gépünkhöz. Persze akárki nem kutakodhat a gépen, még egy jelszó is van az ID számon kívül.

11.5 Mb

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A technika fejlődésével egyre többen használnak különféle hordozható eszközöket munkájukhoz, tanuláshoz vagy szórakozáshoz. Sokan szeretnék az asztali gépen megszokott, megkedvelt programokat használni ezeken a masinákon, ám nem mindig található belőlük kisméretű, könnyen kezelhető változat. Itt a megoldás: ha szereted és használod a portable (telepítést nem igénylő, tehát a "gazdagépen" maga után nyomot nem hagyó) programokat és van ami még hiányzik de nem találod sehol, akkor készítsd el magadnak! Ez a programcsomag ehhez nyújt segítséget egy kiváló magyar nyelvű leírással és a megvalósításhoz szükséges programokkal. Nem kell profinak lenned csak türelem szükségeltetik és egy kis gyakorlás ! A sikerélmény garantált, amikor a "saját készítésű" programokat használod és remekül el lehet velük dicsekedni az ismerősöknek is !

A csomag tartalma:
# Thinstall készítési leírás (PDF)
# Készítéshez szükséges programok:
- Atlantis Word Processor 1.6.1.8
- Thinstall
- Total Commander 7.56a + regisztrációs fájl