Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


csaláshoz : Cheat Engine

2020.12.24

A profi csalóknak!

A Cheat Engine egy nyílt forráskódú eszköz, amelynek egyetlen célja, hogy segítsen trükkök és csalások használatában a kedvenc videojátékaiban, lehetővé téve ezáltal mindenféle paraméter manipulálását és megváltoztatását rajtuk.

A helyes használat érdekében a videojáték elindítása előtt futtatnia kell, és a háttérben kell futtatnia. Miután fut, kiválasztja a játék futtatható fájlját, amely lehetőséget ad néhány fontos változó szerkesztésére, például az életek számára vagy bármely más módosítható paraméterre.

Most már nem csak csalást használhat a játék gyorsabb átadása érdekében, hanem néhány fontos paramétert is módosíthat, hogy például lerövidíthesse karakterének életét, ha úgy érzi, hogy ez egy kicsit túl egyszerű.

A program használata nem is olyan egyszerű, ezért az első futtatáskor lehetősége van egy teljes oktatóanyag beszerzésére, amely pontosan megmagyarázza, mit kell tennie. Hivatalos weboldalán azonban több mint száz játék előre konfigurált csalásait találja meg.

A Cheat Engine egy nagyon érdekes alkalmazás olyan lelkes játékosok számára, akik most a legtöbbet hozhatják ki kedvenc játékaikból, különösen a nehezebbekből.

cheat-engine-003.jpg-800.pngHabár sok játékban vannak beépített csalások vagy rövidítések, hogy könnyedén megoldhasd a húzósabb szituációkat, de mégis vannak kivételek. A Cheat Engine erre lett kifejlesztve.

A halhatatlanságtól kezdve a végtelen fegyverekig rengeteg féle módon segíthetünk az elakadt játékoson, de nincs minden játékban csalásra lehetőség, másokban pedig nincsenek benne azok a csalások, amiket szeretnénk. A Cheat Engine egy olyan program, amiben megcsinálhatod a saját csalásaidat, de figyelem, csak nagyon türelmes és technológiailag haladó felhasználóknak ajánljuk!

A Cheat Engine megnyitásakor egy kezelőfelülettel szembesülsz, ami a hackereken és a programozókon kívül nem sok mindenki számára jelent bármit is. A fejlesztő csinált egy oktatóprogramot lépésről-lépésre, de ettől még mindig nem lesz könnyű folyamat. Rengeteg tudásra vagy internetes kutatáshoz való türelemre lesz szükséged, hogy alkalmazni tudd a Cheat Engine kódját.

Akik viszont képesek használni, azoknak a Cheat Engine egy jópofa eszköz lehet a játékok megbütykölésére a csalások megcsinálásával. A fejlesztő weboldalán már sok-sok kész csalást használhatunk, amit más felhasználók küldtek be.

A kőkemény csalók számára értékes eszköz lehet, de az átlagos játékos valószínűleg hamarabb jut tovább a nehéz pályákon is egy kis gyakorlás után!

Előnyök
  • Teljes memória keresés
  • Rengeteg féle konfiguráció mód
  • Internetről szerezhető kész csalások
  • Van oktatóprogram
Hátrányok
  • Néhány antivírus programban hamis hibaüzeneteket idézhet elő
  • Nem felhasználóbarát
  • Az oktatóprogram a kezdők számára egy fabatkát sem ér

Letöltés Cheat Engi