Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


jelszófejtés

 

ElcomSoft kódtörő modulok


 

 

Az 1990-ben alapított ElcomSoft Co. Ltd (a továbbiakban továbbiakban ElcomSoft) egy oroszországi, moszkvai székhelyű magántulajdonban lévő cég. 1997-től az üzleti szféra jelentős vállalatbiztonsági és IT audit termék beszállítója. A cég széles körű computer forensic termékekkel támogatja a bűnüldöző szervek, a katonai és hírszerző ügynökségek munkáját is. Az ElcomSoft eszközöket és termékeket használják a Fortune 500 vállalatok, különböző katonai szervezetek a világ minden tájáról, a kormányzati szervek és az összes jelentős számviteli vállalat.

 


  • ElcomSoft Password Recovery Bundle

ElcomSoft Password Recovery BundleA teljes körű ElcomSoft jelszó feltörő csomag lehetővé teszi a vállalati és kormányzati ügyfelek számára a védelem feloldását különböző disk- illetve rendszervédelem esetében. Továbbá dekódolja a legnépszerűbb alkalmazások által védelemmel ellátott fájlokat és dokumentumokat. Belső tesztek, valamint az ElcomSoft kiemelt ügyfeleinek visszajelzései alapján ez a jelszó-visszaállító eszköz a leggyorsabb a piacon, a legkönnyebben használható és a legkevésbé költséges. 

 

Tudjon meg többet

 

 

  • Elcomsoft Wireless Security Auditor

Elcomsoft Wireless Security AuditorAuditálhatja vezeték nélüli hálózatának biztonságát és WPA/WPA2 jelszavakat nyerhet vissza az Elcomsoft Wireless Security Auditorával. A csak CPU használati mód mellett az új vezeték nélküli password recovery eszköz tartalmaz egy szabadalmaztatás alatt álló GPU (videokártya processzor) alapú gyorsítási technológiát a jelszófeltörés felgyorsítására. A Wireless Security Auditor támogatja a szótár alapú támadások speciális variációs lehetőségeit, és elfogadja a standard tcpdump logokat, így támogatva bármely Wi-Fi sniffert. 

 

Tudjon meg többet

 

 

 

 

 

 

  • ElcomSoft Distributed Password Recovery

ElcomSoft Distributed Password RecoveryNagy teljesítményű elosztott jelszó feltörő a törvényszéki- kormányzati szerveknek, jelszó és adat-helyreállítási szolgáltatásokat végzőknek, vállalatoknak. Reális időn belüli helyreállítása a legösszetettebb jelszavaknak és erős titkosítási kulcsoknak. A helyreállítás felgyorsítása a számítási feladatok szétosztásával történik NVIDIA és ATI GPU-k között. Skálázható több mint 10.000 munkaállomás közötti feladatmegosztásra is. 

 

Tudjon meg többet

 

  

 

  •  Advanced Office Password Recovery

Advanced Office Password RecoveryGPU-gyorsított Advanced Office Password Recovery az ATI és NVIDIA videokártyák használatával támogatott erőteljes feldolgozó egység, mellyel gyorsabban eltávolíthatja, cserélheti vagy visszaszerezheti a jelszóval védett Microsoft Office-dokumentumokat. Minden Microsoft Office 2.0 és 2010 közötti verziót támogat. Az eszköz lehetővé teszi a különböző maszkok és támadások variációinak specifikálását. Az erősen optimalizált alacsony szintű kód biztosíték a legösszetettebb jelszavak leggyorsabb helyreállítására . 

 

Tudjon meg többet

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  • ElcomSoft System Recovery

ElcomSoft System RecoveryCserélje ki vagy állítsa helyre a Windows belépési jelszavát vagy az elfelejtett rendszergazdai jelszót. Szüksége van azonnali hozzáférésre a zárolt fiókjához? Elfelejtette ritkán használt rendszergazda jelszavát? Szerezzen hozzáférést ehhez a fiókhoz azonnal, egy egyszerű Elcomsoft System Recovery Boot CD indítással. Vagy rendeljen rendszergazdai jogokat bármely felhasználó fiókhoz! EFS titkosítás? Megkövetelik az eredeti fiók jelszót? Csináljon egy gyors támadást, vagy nyerje vissza off-line hash analízissel! 

 

Tudjon meg többet

 

 

 

  • Proactive Password Auditor

Proactive Password AuditorA biztonsági szabályzat auditja, a hálózat biztonságának és fiókjelszavak helyreállítása a Proactive Password Auditor segítségével. Ismerje meg, hogy pontosan mennyire biztonságos a hálózata egy, a felhasználói fiókokhoz való hozzáférésre irányuló teljes körű támadás során. Tájékoztatást kap a feltört, veszélyesen gyönge jelszavakról. A Proactive Password Auditor meghatározza az Ön hálózatának biztonságát. 
Tudjon meg többet