Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


get data back

2012.08.03

Adatvisszaállítás GetDataBack-el

 

Ha  "eltünt" néhány fontos dokumentum,vagy egy csomó kép (bár mindíg mondom: írd ki cd-re!!!!!....de..tojnak rá:)))? )Szóval ....ha már adatvesztés ténye forog fennt, szerintem a legjobb

a

csúcsszuper,hipermodern ,halálfasza,naagy...-naagy :


GetDataBack:)))

 

A program kezeli a sérült partíciós táblákat így nem csak letörölt adatokat tudunk helyreállítani, hanem akár egy olyan merevlemeznek az állományait is, amely már gyakorlatilag használhatatlan.


Két fajta GetDataBack létezik: az egyik kifejezetten csak FAT fájlrendszerre (for FAT),

                                                 a másik csakis kifejezetten NTFS-re (for NTFS).

                                                      (Erre figyelj oda,mert nem fog működni ,ha elk.rod)

A visszaállítás
Indítsuk el a programot,

-az Option menüben a Recovery fül alatt levő beállításokat hagyjuk az alapértelmezetten .

-az Environment fülben érdemes az alapértelmezett könyvtárat átállítani, egy általunk létrehozott könyvtárra. Ha akarjuk, akkor a temp könyvtárat is átírhatjuk.


Ha ezzel megvan, akkor kezdjük is el a helyreállítást. A kiindulópontban érdemes az alapbeállításokat használni (default settings). Az első lépésben válasszuk ki azt a meghajtót,a miről adatokat kívánunk visszahozni. Ha ez kész, akkor a program átfésüli a lemezt, ez a meghajtó méretétől függően 20 perctől 2-4 óra is lehet.

UI:

Nna... olvastam már egy- néhány leírást én is a progiról,de azt azért

" szokták elfejeteni,közölni:)"

hogy ez a getdata bakk marhára nem a régi nevén menti el a keresett dolgokat,hanem szépen átnevezi őket mindenféle karakterrel...úgyhogy lehet utána keresgélni.........lehet ,hogy hosszadalmas meló lesz ,de általában megéri ,mert a progi k.a jól dolgozik.